Ook meedoen?
Of meer weten?

Neem dan contact op met het projectbureau van de Thuisgevers via welkom@dethuisgevers.nl of 06-21903658.

Pers kan contact opnemen met Henrica de Vries, via henrica@dethuisgevers.nl of 06-1386 2062

Terugblik: ‘Aan tafel met de Thuisgevers’

16 juni 2023

Donderdagavond 15 juni riepen we op vijf plekken in het land: Aan tafel met de Thuisgevers! Iedereen had zijn of haar favoriete gerecht meegenomen. In Amsterdam, Breukelen, Kampen, Nunspeet en Utrecht ontstonden mooie gesprekken tijdens het eten. 

Thuisgever Karel Jungheim kwam een aantal maanden geleden met het idee voor de Thuisgeef-tafel. “Nodig alle betrokkenen bij een Thuisgeef-initiatief uit om samen te gaan eten. Op die manier ontmoeten mensen uit verschillende culturen elkaar en kun je van elkaars cultuur proeven. Als je samen eet, ontstaat ontmoeting en gesprek”, aldus Karel.

De Thuisgevers dekken binnenkort nog vijf keer de tafel in Amersfoort, Groningen, Houten, Nuenen en Woerden.
Wil je aanschuiven? Stuur een mail naar welkom@dethuisgevers.nl en we brengen je in contact met de lokale Thuisgeef-tafel. Welkom!

Deze zomer zelf een Thuisgeef-tafel organiseren? Dat kan! Wij helpen je met de aankleding en een onkostenvergoeding die je naar eigen inzicht kunt besteden. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Hieronder van een uitgebreide terugblik in beeld van de Thuisgeef-tafels in Amsterdam, Breukelen, Kampen, Nunspeet en Utrecht:

De Thuisgevers wordt financieel mogelijk gemaakt door het ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV) en gefaciliteerd door het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA).

welkom@dethuisgevers.nl | 06-21903658

Logo Thuisgevers