Ook meedoen?
Of meer weten?

Neem dan contact op met het projectbureau van de Thuisgevers via welkom@dethuisgevers.nl of 06-21903658.

Pers kan contact opnemen met Henrica de Vries, via henrica@dethuisgevers.nl of 06-1386 2062

Meld beschikbare ruimte

Heb je  tijdelijke (woon)ruimte beschikbaar? Start samen met de Thuisgevers een Thuisgeefinitiatief en ontvang hiervoor financiering van de lokale overheid. Zo help je met je leegstaande bedrijfspand, bovenwoning, buurthuis, mantelzorgwoning, school of pastorie vluchtelingen aan een nieuw bestaan.

We zoeken panden die voor tijdelijke bewoning geschikt zijn (te maken), voor ongeveer een half jaar tot een jaar. Met eigen sanitair, eigen kookgelegenheid en bij voorkeur ook een eigen ingang. Het gaat dus niet om logeren bij iemand in huis.

Maak kosteloos gebruik van onze kennis, expertise en netwerk
De Thuisgevers helpt  je kosteloos met kennis, expertise en een groot netwerk. Ons team staat klaar met praktische informatie, een handig stappenplan en vele praktijkvoorbeelden. Ook adviseren en ondersteunen wij je graag in het contact met de lokale overheid. Dit contact is heel belangrijk: de lokale gemeente geeft namelijk toestemming én financiering voor het gebruik van jouw pand.

Meld je aan
Via het formulier hieronder kun je vrijblijvend je pand aanmelden. We nemen dan binnen twee werkdagen contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met de Thuisgevers via welkom@dethuisgevers.nl of 06-21903658.

 

 

    Aanmeldformulier

    Type locatie

    De Thuisgevers wordt financieel mogelijk gemaakt door het ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV) en gefaciliteerd door het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA).

    welkom@dethuisgevers.nl | 06-21903658

    Logo Thuisgevers