Ook meedoen?
Of meer weten?

Neem dan contact op met het projectbureau van de Thuisgevers via welkom@dethuisgevers.nl of 06-21903658.

Pers kan contact opnemen met Henrica de Vries, via henrica@dethuisgevers.nl of 06-1386 2062

Contact

Landelijk bureau

Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met de Thuisgevers via:
E-mail welkom@dethuisgevers.nl
Telefoon 06-21903658.

Pers

Pers kan contact opnemen met Henrica de Vries:
E-mail henrica@dethuisgevers.nl
Telefoon 06-13862062.

Aanmelden (potentieel) Thuisgeef-initiatief

Overweeg je een Thuisgeef-initiatief te starten? Meld je dan bij ons aan als (potentiële) Thuisgever en ontvang ons stappenplan met praktische tips en voorbeeldmaterialen. Er liggen stappenplannen klaar voor maatschappelijke organisaties en kerken alsook voor de lokale overheid (gemeenten) of veiligheidsregio.
Aanmelden (potentieel) Thuisgeef-initiatief

Nieuwsbrief 

Wil je op de hoogte blijven van wat we allemaal doen? Elke twee weken verschijnt de nieuwsbrief van de Thuisgevers vol verhalen en inspiratie. Meld je aan voor deze nieuwsbrief via:
Aanmelden nieuwsbrief – De Thuisgevers

Inspiratiesessie op locatie?

Heb je een bijeenkomst van kerken of willen jouw ambtenaren of collega’s meer weten over ons initiatief, dan komen wij graag bij je langs om over de Thuisgevers te vertellen. Zo waren de Thuisgevers onder andere uitgenodigd op de Landelijke actiedag vluchtelingen in Amersfoort, Kerk in Actiedag PKN Gouda, Mensenrechtendag Wonen in de Grote Kerk te Den Haag, bijeenkomst Frysk Platform Flechtingen Wolkom! en bij het burgerberaad Wonen van de G1000 in Zuid-Holland.  Wil jij dit ook? Stuur ons een mail via welkom@dethuisgevers.nl. Uiteraard kun je je ook aanmelden voor onze online inspiratiesessies.

De Thuisgevers is een initiatief van de gemeente Kampen en de Protestantse Kerk in Nederland, ondersteund door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en de Raad van Kerken in Nederland. De Thuisgevers wordt financieel mogelijk gemaakt door het ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV) en gefaciliteerd door het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA).

welkom@dethuisgevers.nl | 06-21903658

Logo Thuisgevers