Ook meedoen?
Of meer weten?

Neem dan contact op met het projectbureau van de Thuisgevers via welkom@dethuisgevers.nl of 06-21903658.

Pers kan contact opnemen met Henrica de Vries, via henrica@dethuisgevers.nl of 06-1386 2062

Werkbezoek ambassadeur Katja Tolstaja

24 februari 2023

Vrijdag 24 februari bracht Katja Tolstaja een werkbezoek aan de Thuisgevers. Naast hoogleraar aan de Vrije Universiteit Amsterdam en Theoloog des Vaderlands, is zij sinds januari ook ambassadeur voor de Thuisgevers. 

Burgemeester Sander de Rouwe, boegbeeld van de Thuisgevers, en projectmanager Laura Prat – Bertrams, gingen samen met Katja in gesprek om de verbinding verder vorm te geven. Inmiddels heeft Katja haar titel als Theoloog des Vaderlands al meerdere malen ingezet voor de Thuisgevers. Zo verscheen er onlangs een artikel in de EO Visie en werd een indrukwekkende reportage uitgezonden door RTV Oost.

Katja stelt zich graag in dienst van de mensen voor wie zij zich inzet. Vanuit die motivatie is zij ook gedreven en enthousiast om voor de Thuisgevers aan de slag te gaan. Katja Tolstaja: “Wat mij betreft zetten we het Thuisgeef-initiatief landelijk én Europees op de kaart.”

De Thuisgevers wordt financieel mogelijk gemaakt door het ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV) en gefaciliteerd door het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA).

welkom@dethuisgevers.nl | 06-21903658

Logo Thuisgevers