Ook meedoen?
Of meer weten?

Neem dan contact op met het projectbureau van de Thuisgevers via welkom@dethuisgevers.nl of 06-21903658.

Pers kan contact opnemen met Henrica de Vries, via henrica@dethuisgevers.nl of 06-1386 2062

Pizzasessie EO

6 februari 2023

Thuisgever Laura was aanwezig bij een pizzasessie op uitnodiging van de Evangelische omroep in Hilversum. Tijdens deze brainstormsessie werd nagedacht over de herbestemming van kerken en hoe er samen voor gezorgd kan worden dat leegstaande kerken en kloosters hun maatschappelijke functie blijven behouden.  

Een groep van 20 enthousiaste mensen met verschillende achtergronden: ondernemers, diaconaal werkers, architecten en andere betrokkenen kwamen met creatieve ideeën om kerken en kloosters een nieuwe maatschappelijke rol te geven. Al met al een mooie bijeenkomst met mogelijkheden, ook voor de Thuisgevers, om samen te werken.

Inspiratiesessie op locatie?
Wil je ook één van onze Thuisgevers uitnodigen? Stuur ons een mail via welkom@dethuisgevers.nl. Uiteraard kun je je ook aanmelden voor onze online inspiratiesessies. De data voor deze sessies vind je verderop in onze nieuwsbrief. 

De Thuisgevers wordt financieel mogelijk gemaakt door het ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV) en gefaciliteerd door het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA).

welkom@dethuisgevers.nl | 06-21903658

Logo Thuisgevers