Ook meedoen?
Of meer weten?

Neem dan contact op met het projectbureau van de Thuisgevers via welkom@dethuisgevers.nl of 06-21903658.

Pers kan contact opnemen met Henrica de Vries, via henrica@dethuisgevers.nl of 06-1386 2062

De Thuisgevers door naar de finale van de GemeenteDelers

19 april 2023

In de landelijke competitie GemeenteDelers, georganiseerd door de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), doen gemeenten mee met projecten of programma’s die te goed zijn om niet te delen. Uit de 68 inzendingen zijn de 12 meest succesvolle, waardevolle en herbruikbare casussen geselecteerd. De finalisten zijn bekend, en de Thuisgevers horen daarbij!

We zijn trots op deze finaleplaats en dankbaar dat de aanpak van de Thuisgevers ook hiermee wordt erkend. We willen iedereen bedanken die betrokken is bij de Thuisgevers. Mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers, initiatiefnemers, verkenners, pioniers en kwartiermakers helpen we statushouders aan een nieuw bestaan. In iedere gemeenschap zijn mensen te vinden met een warm hart, die van betekenis willen zijn voor hun naasten.

Met deze finaleplaats willen we burgemeesters, wethouders, raadsleden en ambtenaren inspireren om ook mee te doen met de Thuisgevers. Wil je weten hoe je een Thuisgeef-initiatief kan aanmoedigen in jouw gemeente? Meld je aan voor een van onze inspiratiesessies

De Thuisgevers wordt financieel mogelijk gemaakt door het ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV) en gefaciliteerd door het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA).

welkom@dethuisgevers.nl | 06-21903658

Logo Thuisgevers